selamat datang ke bilik bedah saya

aku selalu dengan sesuatu,sesuatu yg xpernah diketahui apa itu isinya dengan tepat.............sesuatu yang selalu berubah2.........sesuatu yg tidak pernah pasti dgn kehendaknya,sesuatu yang selalu membawa ke arah penyesalan,sesuatu yang selalu tidak pernah tepat dalam kehidupn,sesuatu itu adalah yang tidak kita ketahui tentang kandungan dan apa yang ada padanya...................

bile sesuatu hidup dalam diri aku,inilah kandungan hati aku....

bile sesuatu hidup dalam diri aku,inilah kandungan hati aku....
Qasim
nk tegelak aku bace tajuk post ni,dah la sepon ajak g hospital td anta kawan g spital sbb sakit dlm perut,so p la hospital,amik kau doktor cucuk sekali tang jubo............hahahaahah,lega sakitnye,tidor lena la malam ni,kakakaaka   ,,aku nk cite pasal benda lain,cite lain lak yg kuar,hahahahaha,ape yg aku nk garap dlm ni cite pasal malam ni malam deepavali,hah!!!!!!! elok sgt la tu,esk kn cuti,bkn aku sibuk2 nk celebrate raya dorg,tp aku cume nk kate esk CUTI,hahahahaha,td p la beli air gas sikit,elok balik je,kepala ngam2 masuk air,tu yg tulis ni,hahahah

kalau nk kire malas nk update,tp sbb kn kepala tgh bercurah2 idea ke ladang gandum,so baik aku layan je jari yg tgh menari atas keyboard ni..............pastu aku bukak fb,terus terlayan kakak sorg ni,ade hikmah sebenarnye aku bersembang ngn die mlm ni,disebabkn die seorg yg ade sifat memahami dan memandang perspektif kehidupan dr sudut positive,aku pon setuju jika die ade nasihat aku..............so aku dah dapat satu pengajaran,bkn pada die sahaja pelajaran tu aku ajar,tp pd diri aku sendiri,mengajar bnyk erti pemikiran.......ttg situasi..........ttg keadaan..........segala2 masalah pasti ade jalan penyelesaian......kdg2 kite di pertemukan dgn org yg paham keadaan kite,n then dr situ lah bermulanya jiwa yg harmoni berkongsikn ape yg dirasa...

so xde benda yg mustahil dlm hdp aku melainkan mulut kite sendiri yg mnyebut sesuatu perkara itu tidak blh dilakukn,xde perkataan xblh dlm kamus,buku2 nota,buku2 teks,xde perkataan xblh,ape yg kamu mahu pasti kamu akn dapat capai nye...........pikirkan segalanya bagaimana cara untuk dapatkan sesuatu yg kite inginkan,gunakan seluruh otak kite untuk membuat sesuatu prkara itu smpi berjaya kita miliki.........wlupon bkn dalam gengggaman kite,tp kita tahu kejayaan itu adalah perkara yg tidak bloleh dilihat pada mata kasar............selagi tangan berdaya di kurniakan usaha tulang 4 kerat,tiada ape yg mustahillllllllllllllllll!!!!!!!!!!!!
tag | edit post
mood: 
0 Responses