selamat datang ke bilik bedah saya

aku selalu dengan sesuatu,sesuatu yg xpernah diketahui apa itu isinya dengan tepat.............sesuatu yang selalu berubah2.........sesuatu yg tidak pernah pasti dgn kehendaknya,sesuatu yang selalu membawa ke arah penyesalan,sesuatu yang selalu tidak pernah tepat dalam kehidupn,sesuatu itu adalah yang tidak kita ketahui tentang kandungan dan apa yang ada padanya...................

bile sesuatu hidup dalam diri aku,inilah kandungan hati aku....

bile sesuatu hidup dalam diri aku,inilah kandungan hati aku....
Qasim
dari minggu lepas lg dah aku bt kerja giler ni dgn mr takiey,dr perak ke KL,pastu balik pahang,minggu ni lg teruk,bertolak kul 4 ptg ke KL,pastu g jumpe member aku,n terus ke shah alam..g i city............aku rasa cm org giler dah 2,3minggu ni,bt keputusan last minit ke mana2,lepas ke i-city tu terus balik pahang,mmg letih la,taki sedap la duk kt sebelah je,aku yg drive ni rasa nk muntah tgk stereng...............


tp ape2 pon mmg best giler jalan2 tanpa arah.......hahahahaha...........hari yg aku g i-city tu aku g travel night fair,tp aku ade rasa cm xbest sikit la bile aku terperasan org yg aku sgt syg......sekadar blh tgk je la,nk tegur mmg takut.........tp die xnmpk aku,lau die nampak mesti haru biru jadi keadaan...........aku bkn xnk bertembung...tp aku malu n segan,sbb aku rasa aku xlayak bertemu dgn die............so ade la perasaan duka cita sikit dlm hati ni............die mmg cantik..........
so cm tu je la setakat ni........aku sanggup ke sana sbb mmg aku nk g tgk die,wlupon xdpt bertemu,cukup usha dan perhati dr jauh dah cukup syukur dah,sememang nya aku rindukan die.............aku xblh nk sorok lg.......malam tu aku drive dgn hati yg gundah gulana........thanks miss x...........
tag | edit post
mood: 
0 Responses