selamat datang ke bilik bedah saya

aku selalu dengan sesuatu,sesuatu yg xpernah diketahui apa itu isinya dengan tepat.............sesuatu yang selalu berubah2.........sesuatu yg tidak pernah pasti dgn kehendaknya,sesuatu yang selalu membawa ke arah penyesalan,sesuatu yang selalu tidak pernah tepat dalam kehidupn,sesuatu itu adalah yang tidak kita ketahui tentang kandungan dan apa yang ada padanya...................

bile sesuatu hidup dalam diri aku,inilah kandungan hati aku....

bile sesuatu hidup dalam diri aku,inilah kandungan hati aku....
Qasim
rasa sengal lak dah ujung jari malam ni,gatal nk menari atas keyboard,kini aku dah kembali ceria sikit,dah mcm2 aku lakukan untuk ilang kan sakit dlm hati ni,maklum lah baru frust menonggeng,kali ni aku dah xnk cite pasal sedih2 lg dah,dah tibe mase bukak buku baru,so,ape yg aku nk lakar kali ni,pasal  tggl kurang dr 48 jam lg untuk dijadikan bahan eksperimen doktor...hahahaha.dgr mcm takut kan.......tp itu lah relitinya,

suasana dalam makmal eksperimen tu mmg seram la,dgn segala gunting2,lampu bilik bedah,mesin oksigen,ape lg,semua melibatkan pembedahan,ini kali ke-5 aku perlu menjalani pembedahan untuk pembaik pulihan siku kanan aku,bak kate doktor,THE RIGHT ELBOW,mesti di modified semula,cm org besi dah aku rase,kuar masuk hospital mcm makan nasi...........gile punyer kerja............

tp ape pon aku sgt bersyukur,sbb aku di beri peluang untuk di baik pulih,cam robot la pulak aku rasa........robot pon robot la,jnji lps ni aku blh bt kerja cm biasa,,,,,,,,dan yg paling penting sekali,lps bedah ni aku blh bersukan mcm biasa.,,....dah lame aku xbersukan,.....klu blh biarlah ini yg terakhir...........klu ade pon untuk kaki plak................esk dah nk kena drive ke hospital,org check in holiday kt tempat peranginan,aku,kt hospital pon jadi,nk wat cmne,itu dah takdirr aku lps ekcden 4tahun lepas............tp aku sgt bersyukur di beri peluang untuk bernafas lagi...........separuh mati aku mase ekcden dulu.........so 12/10/2011 ni mencatat sejarah dlm hdp aku...............doakan pembedahan tersebut berjaya..................
tag | edit post
mood: 
0 Responses