selamat datang ke bilik bedah saya

aku selalu dengan sesuatu,sesuatu yg xpernah diketahui apa itu isinya dengan tepat.............sesuatu yang selalu berubah2.........sesuatu yg tidak pernah pasti dgn kehendaknya,sesuatu yang selalu membawa ke arah penyesalan,sesuatu yang selalu tidak pernah tepat dalam kehidupn,sesuatu itu adalah yang tidak kita ketahui tentang kandungan dan apa yang ada padanya...................

bile sesuatu hidup dalam diri aku,inilah kandungan hati aku....

bile sesuatu hidup dalam diri aku,inilah kandungan hati aku....
Qasim
haha..........salam to all,

aku dah melancong ke hong kong,ghuangzhou,shenzen,
perasaan mmg teruja r naik huweibang(plane)haha,mase huweibang nk naik tu rasa gayat jgk,tp bile dah naik baru la rasa ok sikit,1st time la kate ko........mmg aku xpernah naik huweibang,ni 1st time wooooo..........

hahahaha,rasa cm takut pon ade,tp ape pon aku sgt bersyukur diberi peluang naik ke awan utk tgk tempat org,hahahah,best!!!!!!!!

excited giler mase ni,cuak pon ade,sbb tu muke garang semacam je,kakakakakakakkakaak,nk tegelak aku tgk gmbr ni..........
bile dah sampai sana sekali lg huweibang nk land n park,mmg ngeri rasa mase die landing tu aku rasa cm huweibang bergerak xstabil,tp alhamdulillah landing dgn baik,hahahah,best,pengalaman yg xblh aku lupekan seumur hdp aku,1st time ni beb........
dah sampai kt china tu,org travel tu dah tunggu kt sana.......so balik hotel dulu,yg pergi sana seramai 10 orang,,semua puan zati uruskan.............haha.....
ini dah sampai depan hotel.perghhhhhhhhhhhhhh,3bintang beb............
ini bilik hotel yg kami org check in............warghhhhhhhhhhhhh..........blh main lompat2,kakakakakkaka

 


ini lah guangzhou,china
so,ber mula lah pengembaraan aku,hahahahah,over sea beb!!!! mane mau cari benda kt dunia ni selain berjalan mengelilinginya.............................


ni bersama thaqif,zati, n abg masuk air,this iskandar.......
kelakar la g sana,aku ckp english bkn pandai sgt,tp bile sampai sana,abis sume perkataan bahasa omputih keluar,nk xnak ko kena ckp bahasa inggeris,hahahaha,pengalaman yg x akan aku lupakan......
kepada semua yg terlibat dalam pengembaraan ni terima kasih di ucapkan.........thanks to all,syed kanda la yg paling best kt sini,zati n the geng,fiena,tima,wati,nana,aizat n the bini,siti azmira.........kepada drebar kitoorg,kepada jack lee,kepada air asia,yg menaja kami pergi dan balik,haahahahahkepada sahabat handai,kakakakakaka,terima kasih,jasa kalian tetap ku simpan dlm lipatan sejarah hdp aku......thanks to all....


tag | edit post
mood: 
0 Responses